Specialbilsauktioner


Klassiske biler til salg

Som et af Danmarks største auktionshuse indenfor veteranbiler og specialkøretøjer er Campen Auktioner A/S et oplagt sted at starte, hvis du står og skal have solgt ud af din veteranbilssamling, eller hvis du er interesseret i at købe et specialkøretøj. Campen Auktioner A/S har erfaringen, der sikrer, at handlen forløber nemt og problemfrit for både sælger og køber. På vores hjemmeside har vi ofte klassiske biler til salg gennem vores bilauktioner.

 

Hvorfor sælge din specialbil på auktion?

Det er nemt og der er mulighed for at gøre en god handel, idet auktionen når ud til en bred vifte af potentielle bydere.

Som et af Danmarks største auktionshuse har Campen Auktioner A/S et stort netværk af købere og stor erfaring med bilauktioner og veteranbilsauktioner - både fysiske og online. Sammen med vores målrettede og omfattende markedsføring giver det stor eksponering for vores auktioner, der sikrer, at der er mange bydere til hver auktion.

Ønsker du at sælge en veteranbil på en af vores specialbilsauktioner, eller har du noget helt andet, som du gerne vil af med, så kontakt os på salg@campenauktioner.dk eller på tlf. +45 2222 0506 for en uforpligtende auktionssnak.

Din auktionsagent

Når du henvender dig til Campen Auktioner A/S med en veteranbil, som du gerne vil have solgt, får du tildelt en auktionsagent. Agenten er din kontaktperson gennem hele forløbet, som giver erfaren vejledning omkring salget. Han eller hun er også tilgængelig til at besvare ethvert spørgsmål, som du måtte have undervejs.

I samarbejde med auktionsagenten finder I den bedste måde at sælge din veteranbil på. Du vil efter behov have løbende kontakt med din auktionsagent helt indtil auktionen slutter. Når køber har betalt og afhentet, bliver dine penge udbetalt. 

 

Køb af specialbil

Uanset om du står til en fysisk auktion eller sidder derhjemme og byder med online, så er det nemt at byde med på vores veteran- og specialbilsauktioner.

Du har som køber altid mulighed for at komme til eftersyn, hvor du kan se veteranbilen, før du byder på den. Der er også mulighed for at ringe til os og få svar på eventuelle spørgsmål på eftersynsdagen, hvis du er forhindret i at møde op.

Specialbilsauktioner er et godt sted at finde klassiske biler til salg. Hvis du er på udkig efter et køretøj af investeringskvalitet, kan en veteran- og specialbilsauktion være det rette sted at finde den. Du kan også finde nogle gode tilbud på biler, der har brug for arbejde, men som har potentiale til at blive restaureret til deres tidligere glans. Uanset om du er en erfaren samler, eller lige er begyndt, er det en god måde at finde den perfekte klassiske bil på ved at deltage i en specialbilsauktion.

 

Se aktuelle specialbilsauktioner    Sælg på auktion

 

Byd på alle vores online og fysiske auktioner