Traktorauktioner


Campen Auktioner A/S er i dag et af Danmarks største auktionshuse indenfor entreprenør, landbrug og køretøjer

Det gør Campen Auktioner A/S til et oplagt sted at starte, hvis du har en traktor, som du gerne vil have solgt, eller hvis du er på udkig efter en ny. Vi har erfaringen, der sikrer, at handlen forløber nemt og problemfrit for både sælger og køber.

 

Hvorfor sælge din traktor på auktion?

Det er nemt og der er mulighed for at gøre en god handel, idet auktionen når ud til en bred vifte af potentielle bydere.

Som et af Danmarks største auktionshuse har Campen Auktioner A/S et stort netværk af købere og stor erfaring med at afvikle maskin- og traktorauktioner. Sammen med vores målrettede og omfattende markedsføring giver det stor eksponering for vores auktioner, der sikrer, at der er mange bydere til hver auktion.

Ønsker du at sælge en traktor på en af vores maskin- og traktorauktioner, eller har du noget helt andet, som du gerne vil af med, så kontakt os på salg@campenauktioner.dk for en uforpligtende auktionssnak.

Din auktionsagent

Når du henvender dig til Campen Auktioner med en traktor, som du gerne vil have solgt, får du tildelt en auktionsagent. Agenten er din kontaktperson gennem hele forløbet, som giver erfaren vejledning omkring salget. Han eller hun er også tilgængelig til at besvare ethvert spørgsmål, som du måtte have undervejs.

I samarbejde med auktionsagenten finder I den bedste måde at sælge din traktor på. Når det praktiske er på plads, kommer traktoren på vores hjemmeside og vores markedsføring af auktionen starter med det samme.

Du vil efter behov have løbende kontakt med din auktionsagent op til det tidspunkt, hvor auktionen slutter. Når køber har betalt og afhentet, bliver dine penge udbetalt.

 

Køb af traktor

Uanset om du står til en fysisk auktion eller sidder derhjemme og byder med online, så er det nemt at byde med på vores mange traktorauktioner.

Du har som køber altid mulighed for at komme til eftersyn, hvor du kan se traktoren, før du byder på den. Der er også mulighed for at ringe til os og få svar på eventuelle spørgsmål på eftersynsdagen, hvis du er forhindret i at møde op.

 

Se aktuelle traktorauktioner    Sælg på auktion

 

Byd på alle vores online og fysiske auktioner