Vin auktioner

Campen Auktioner sælger dine varer for dig - og vin er naturligvis ingen undtagelse. Vidste du godt, at det er super nemt at sælge vin på en vin auktion, både online og fysisk? Det er i dag meget populært at købe og sælge vine på auktion, fordi man på en vinauktion kan være heldig at finde meget gamle og sjældne vine, som du ikke blot kan gå ned og købe i dit lokale supermarked. Hvis du er lidt af en vin-entusiast, så vil du helt sikkert synes, at en vinauktion er super spændende – og du vil sandsynligvis ikke gå tomhændet derfra. Så hvad end du er til gamle, modne vine eller unge og friske af slagsen, kan du helt sikkert finde gode vine, der passer til din smag på en vinauktion her hos Campen Auktioner.

Aktuelle vin auktioner:

 

Sælg din vin på auktion

Hvis du ikke er typen, der er på jagt efter en udvidelse til vinkælderen eller -skabet, men i stedet for gerne vil have solgt lidt ud af samlingen, kan vi naturligvis også hjælpe med det. For har du en god samling vin derhjemme, som du ønsker at få solgt, er en vinauktion den helt optimale måde at gøre det på. Hvad end du har en enkelt flaske af en gammel eller eksklusiv vin, som du ønsker at sælge eller blot få vurderet, eller du har hele kasser af god kvalitetsvin, kan du naturligvis få det vurderet og sat til salg på en vinauktion her hos Campen Auktioner.

Kom af med dine restpartier

Vi opkøber og sælger alt fra restpartier af vine til særlige partier til enkelte, eksklusive og sjældne vine. Uanset om du er privat eller erhverv og står med et parti, du gerne vil af med, kan kan vi hos Campen Auktioner hjælpe dig.

Vi tager os af hele processen fra vurdering til salg til distribuering. Det eneste, du skal gøre, er: At indlevere varerne og sørge for, at flaskerne ser præsentable ud til fotografering til auktionskataloget. Vinene skal være håndterbare og parate til, at vi kan sætte dem på plads, medmindre der er lavet en klar aftale om noget andet. Du kan læse mere om betingelserne for dig, som sælger her.

Efterspørgsel på eksklusive og sjældne vine

Interessen for at investere i vine er vokset betydeligt de seneste år - og det er efterhånden blevet mere og mere moderne at investere i vine.

Det er bl.a. usikkerheden i aktiemarkedet og inflationen, der skubber til interessen for diversificering og alternative investeringer. Her kan eksklusive og sjældne vine være et godt bud på en alternativ investering. Selv professionelle investorer kigger nu på dyre og mere sjældne vine, som investeringsmuligheder - og for andre er det en spændende hobby.

Hos Campen Auktioner har vi oplevet en stigende interesse for eksklusive vine fra hele verden. Det gælder især: Frankrig, Spanien, Italien, Californien, Tyskland og Australien. Vi kan næsten ikke følge med i efterspørgslen, hvilket betyder, at vi hele tiden er på udkig efter flere sælgere, der vil sælge deres vine gennem vores vinauktioner.

Har du behov for en vurdering eller rådgivning omkring vine, du gerne vil sælge, kan du altid tage fat i os på: mail@campenauktioner.dk eller telefon: +45 2271 5555, så finder vi ud af, hvordan du kommer i gang.

 

Vurdering af gamle vine

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at sælge nogle af dine gamle vine på en vinauktion? Så kan vi naturligvis hjælpe dig med at komme i gang. Vi står klar til at hjælpe dig med at vurdere dine vine, så du kan få en idé om, hvad dine samlinger er værd, og hvad du eventuelt kan forvente at sælge dem for på en vinauktion. Når det kommer til gamle vine, kan både kvalitet og kvantitet have en betydning for, hvad dine samlinger er værd. Så kontakt os endelig, hvis du vil have hjælp til at vurdere dine vines værdi, inden du sætter dem til salg på en vinauktion her hos os.


Køb og salg af vin

De vine, der købes og sælges mest af på vinauktioner, er fra Australien, USA eller Vesteuropa. Og for at være lidt mere specifik, er de mest populære vine fra Frankrig, og nærmere bestemt Champagne, Bourgogne, Rhone og Bordeaux. Men faktisk er der også en del forskellige typer vine fra bl.a. Tyskland, Spanien og Italien samt USA og Australien, der er på vej frem. Det er dog ikke ensbetydende med, at det kun er vine fra de nævnte steder, der kan købes eller sælges på auktion. Der findes mange forskellige, gode vine fra hele verden, som hver dag bliver købt og solgt på vinauktion. Og derfor har vi naturligvis heller ingen præferencer, når det kommer til hvilke vine, du ønsker at købe eller sælge på en vinauktion her hos os - kun, at det skal være vin i god kvalitet, som man ikke kan købe andre, gængse steder.

Afholdte vin auktioner:

7724 NET: VIN FRA KONKURSBO (NYRUP)

7308 NET: VINAUKTION MV. (NYRUP)

7130 NET: SPIRITUSAUKTION SJÆLLAND (NYRUP)

7101 NET: VINAUKTION (NYRUP)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.