Vin auktioner

Campen Auktioner sælger dine varer for dig - og vin er naturligvis ingen undtagelse. For vidste du godt, at det er super nemt at sælge vin på en vin auktion? Det er i dag meget populært at købe og sælge vine på auktion, fordi man på en vin auktion kan være heldig at finde meget gamle og sjældne vine, som man ikke blot kan gå ned og købe i sit lokale supermarked. Så er du lidt af en vin-entusiast, vil du helt sikkert synes at en vin aktion er super spændende – og du vil sandsynligvis ikke gå tomhændet derfra. Så hvad end du er til gamle, modne vine eller unge og friske af slagsen, kan du helt sikkert finde gode vine, der passer til din smag på en vin auktion her hos Campen auktioner.

Aktuelle vin auktioner:

 

 

Sælg din vin på auktion

Hvis du ikke er typen, der er på jagt efter en udvidelse til vinkælderen eller -skabet, men i stedet for gerne vil have solgt lidt ud af samlingen, kan vi naturligvis også hjælpe med det. For har du en god samling vin derhjemme, som du ønsker at få solgt, er en vinauktion den helt optimale måde at gøre det på. Hvad end du har en enkelt flaske af en gammel eller eksklusiv vin, som du ønsker at sælge eller blot få vurderet, eller du har hele kasser af god kvalitetsvin, kan du naturligvis få det vurderet og sat til salg på en vin auktion her hos Campen Auktioner.

Køb og salg af vin

De vine, der købes og sælges mest af på vinauktioner er fra Australien, USA eller Vesteuropa. Og for at være lidt mere specifik, er de mest populære vine fra Frankrig, og nærmere bestemt Champagne, Bourgogne, Rhone og Bordeaux. Men faktisk er der også en del forskellige typer vine fra bl.a. Tyskland, Spanien og Italien samt USA og Australien, der er på vej frem. Det er dog ikke ensbetydende med, at det kun er vine fra de nævnte steder, der kan købes eller sælges på auktion. Der findes mange forskellige, gode vine fra hele verden, som hver dag bliver købt og solgt på vin auktion. Og derfor har vi naturligvis heller ingen præferencer, når det kommer til hvilke vine, du ønsker at købe eller sælge på en vin auktion her hos os - kun, at det skal være vin i god kvalitet, som man ikke kan købe andre, gængse steder.

Vurdering af gamle vine

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at sælge nogle af dine gamle vine på en vinauktion? Så kan vi naturligvis hjælpe dig i gang med dette. Vi kan nemlig hjælpe dig med en vurdering af dine vine, så du kan få en idé om, hvad din samlinger værd samt hvad du eventuelt kan forvente at sælge dem for på en vin auktion. Når det kommer til gamle vine, kan både kvalitet og kvantitet have en betydning for, hvad din samling er værd. Så kontakt os endelig, hvis du gerne vil have hjælp til vurdering af vin inden du sætter det til salg på en vin auktion her hos os.

Afholdte vin auktioner:

7724 NET: VIN FRA KONKURSBO (NYRUP)

7308 NET: VINAUKTION MV. (NYRUP)

7130 NET: SPIRITUSAUKTION SJÆLLAND (NYRUP)

7101 NET: VINAUKTION (NYRUP)


KONTAKT 

Telefon: (+45)2271 5555 

Telefonerne er åbne mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 15.00 og fredag fra kl. 9.00 til kl. 14.00

Telefonerne er lukket lørdag, søndag og på nationale helligdage

Kontakt e-mail: mail@campenauktioner.dk

Hovedkontor:
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

Åbningstid: Torsdag kl. 9 - 19.

Ellers kun efter forudgående aftale.

Bemærk at der ikke er mulighed for indlevering af varer på auktionsdage.

Kontakt os

x

Din besked sendes, vent venligst

Trustpilot
Dont show again.