Vin- og spiritusauktioner


Campen Auktioner sælger dine effekter for dig – også vin og spiritus

Vidste du, at det er nemt at sælge f.eks. vin på en vinauktion både online og fysisk? Det er i dag meget populært at købe og sælge vine på auktion, fordi man på en vinauktion kan være heldig at finde meget gamle og sjældne vine, som du ikke kan gå ned og købe i dit lokale supermarked. Hvis du er lidt af en vin-entusiast, så vil du helt sikkert synes, at en vinauktion er spændende – og du vil sandsynligvis ikke gå tomhændet derfra. Så hvad end du er til gamle, modne vine, whiskys eller anden spiritus, kan du helt sikkert finde noget, der passer til din smag på en vin- og spiritusauktion hos Campen Auktioner A/S.

 

Hvad sælges på vin- og spiritusauktioner?

Hvis vi starter med f.eks. whiskyflasker, er de mest populære flasker på vores auktioner fra Australien, USA eller Vesteuropa. I forhold til vin, ser vi er de mest populære vine fra Frankrig, nærmere bestemt Champagne, Bourgogne, Rhône og Bordeaux. Men faktisk er der også en del forskellige vine fra bl.a. Tyskland, Spanien og Italien samt USA og Australien, der er på vej frem. Der findes mange forskellige, gode vine og whiskys fra hele verden, som hver dag bliver købt og solgt på vin- og spiritusauktioner.

Derfor har vi naturligvis heller ingen præferencer, når det kommer til hvilken vin eller whisky, du ønsker at købe eller sælge på en auktion - kun, at det skal være flasker i god kvalitet, som man ikke kan købe andre, gængse steder.

Vi formidler og sælger alt fra restpartier til særlige partier til enkelte, eksklusive og sjældne flasker.

 

Efterspørgsel på eksklusive og sjældne vine

Interessen for at investere i vine er vokset betydeligt de seneste år - og det er efterhånden blevet mere og mere moderne at investere i vine.

Det er bl.a. usikkerheden i aktiemarkedet og inflationen, der skubber til interessen for diversificering og alternative investeringer. Her kan eksklusive og sjældne vine være et godt bud på en alternativ investering. Selv professionelle investorer kigger nu på dyre og mere sjældne vine, som investeringsmuligheder - og for andre er det en spændende hobby.

 

Sælg din vin eller whisky på auktion

Hvis du ikke er typen, der er på jagt efter en udvidelse til vinkælderen eller whiskyskabet, men i stedet for gerne vil have solgt lidt ud af samlingen, kan vi naturligvis også hjælpe med det. For har du en god vin- eller whisky samling derhjemme, som du ønsker at få solgt, er en vin- eller whiskyauktion den helt optimale måde at gøre det på. Hvad end du har en enkelt flaske af en gammel eller eksklusiv vin, som du ønsker at sælge eller blot få vurderet, eller du har hele kasser af god kvalitetswhisky, kan du få det vurderet og sat til salg på en vinauktion eller whiskyauktion hos Campen Auktioner A/S.

Det eneste du skal gøre, er at kontakte os og derefter indlevere varerne og sørge for, at flaskerne ser præsentable ud til fotografering til auktionskataloget. Flaskerne skal være håndterbare og parate til, at vi kan sætte dem på plads, medmindre der er lavet en klar aftale om andet. Du kan læse mere om betingelserne for dig, som sælger her.

 

Vurdering af vin og spiritus

Vi står klar til at hjælpe dig med at vurdere dine flasker, så du kan få en idé om, hvad dine samlinger er værd og hvad du eventuelt kan forvente at sælge dem for på f.eks. en vinauktion. Så kontakt os endelig på salg@campenauktioner.dk eller ring til os på +45 2222 0506, hvis du vil have hjælp til at vurdere dine vin- og spiritusflaskers værdi, inden du sætter dem til salg på en auktion hos os.

 

Se aktuelle vinauktioner    Sælg på auktion

 

Byd på alle vores online og fysiske auktioner