Find din nye MC eller knallert på auktion


Rigtig mange mennesker går med en drøm om at få en motorcykel eller knallert eller få skiftet den gamle ud med noget andet

Men det kan være svært helt at finde ud af, hvor og hvordan du skal købe din nye motorcykel eller knallert, da der er rigtig mange forskellige muligheder for køb.

Hvis du gerne vil have en brugt motorcykel og har en lille kræmmer gemt i maven, er det en god ide at kigge efter MC- og køretøjsauktioner. På en MC-auktion har du mulighed for at finde og byde på netop den motorcykel eller knallert du har ledt efter.

Campen Auktioner A/S er Danmarks største når det gælder salg af motorcykler. Du kan her på siden læse mere om, hvilke muligheder du har inden for MC- og knallertauktioner.

 

Et bredt udvalg

På vores auktioner er der altid et bredt udvalg af unikke effekter. Ønsker du derfor et mere unikt og specielt køretøj, kan dette helt klart findes ved en køretøjsauktion hos os. En fordel ved disse auktioner er, at man også får muligheden for at udforske et større udvalg af køretøjer, som alle lever op til en vis standard. 

Når du som sælger deltager i en køretøjsauktion, får du desuden mulighed for at deltage i et event med andre mennesker, som deler samme interesser. Dette gør både handlen lettere og bedre velvidende ens køretøj får et godt hjem.

Er du interesseret i at sælge din MC eller knallert på auktion hos os kan du kontakte salg@campenauktioner.dk eller ringe på tlf. +45 2222 0506

 

Køb din nye motorcykel eller knallert på auktion 

Der kan være rigtig mange forskellige måder, hvorpå du kan finde din nye motorcykel og knallert. Derfor kan det være svært helt at finde frem til, hvordan du f.eks. skal finde din kommende MC. Oftest, afhænger det også af om du skal købe en ny eller brugt motorcykel eller knallert.

Hvis du gerne vil have et brugt køretøj, bør du overveje at købe på en køretøjsauktion. Der er mange fordele ved at købe din nye MC eller knallert på auktion. En af de største er, at du kan få et godt køretøj for relativt få penge. Det kan også være, du har gået og ledt efter en helt speciel motorcykel eller knallert, der ikke længere er på markedet – så er chancen for at få din drøm indfriet med køretøjsauktion hos os. 

Online MC- og knallertauktion 

Campen Auktioner A/S tilbyder online auktioner, så alle kan få en tryg og god oplevelse.

Alle auktioner foregår på den måde, at der er oprettet et katalognummer for hver motorcykel og knallert, der er på auktion og som du har mulighed for at byde på. Når du finder et interessant køretøj, du gerne vil afgive et bud på, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvor varen skal afhentes og hvornår den skal afhentes. Når du afgiver et bud på en online MC- og knallertauktion, foregår det på den måde, at du angiver, det beløb du ønsker at byde for varen.

Hvis du ønsker at deltage i en fysisk auktion, hvor du finder motorcykler og knallerter er der også mulighed for det.

 

Fysisk MC- og knallertauktion

Hvis online auktioner ikke er noget for dig, er det som sagt muligt at købe din nye MC eller knallert på en fysisk køretøjsauktion. En fysisk auktion foregår på samme måde som andre normale auktioner, hvor varen kan gennemgås ved eftersyn forud for en byderrunde, hvor du har mulighed for at byde på motorcyklen eller knallerten.

Det gode ved en fysisk køretøjsauktion er, at du har mulighed for at se køretøjerne fysisk inden køb. Hvis du gerne vil til fysisk MC- og knallertauktion og have dit nye køretøj med hjem samme dag, har du også mulighed for det og du går altså derfra med dit nye køb med det samme. 

 

Se aktuelle MC-auktioner    Se aktuelle knallertauktioner

 

Byd på alle vores online og fysiske auktioner